Det er koldt på toppen...

image description
De kom derop til det obligatoriske gruppebillede10. marts 2011

Det peb en halv pelikan og sneen føg over mark og skel, da ni "towlige" Københavnske adventure racere den sidste lørdag i november kastede sig ud i at bestige bjerge.

"Team Summit Seakers" besejrede bjergene i Søhøjlandet

Det peb en halv pelikan og sneen føg over mark og skel, da ni "towlige" københavnske adventure racere den sidste lørdag i november kastede sig ud i at bestige bjerge. Fra tidlig morgen til sen aften lykkedes det dem at besejre alle de 15 bjerge i Søhøjlandet - lige minus et enkelt.

På nettet havde de fundet hjemmesiden bestigbjerge.dk, og da gruppen (der i dagens anledning optrådte under navnet "Team Summit Seekers" ) altid er på jagt efter fantastiske udfordringer, satte de sig for at drage på ekspedition til det jyske. Kl. fire om morgenen satte minibussen af sted fra Købehavn - og cirka seksten timer senere blev den vellykkede top-tur fejret med kaffebord hos familien Rasmussen fra Ejer Bavnehøjs Venner.

Kun Ørnekol lå ubesteget hen, da de ni igen satte kursen østpå gennem det forrygende vintervejr. Føret var simpelthen blevet for vildt til små bjergveje.

- Men vi kommer igen og napper Ørnekol, lød det med eftertryk fra de friske friluftsfolk.

Vil du vide mere om "Team Summit Seekers" tur til Søhøjlandet, så læs med på Boost Adventures hjemmeside og se billeder fra dagens anstrengelser.