Ti på top

image description
01. september 2015

I forbindelse med BestigBjerges 10-års jubilæum afholder vi i år en konkurrence. For at deltage skal man samle en gruppe på 10 m/k og bestige ét af BestigBjerges 21 bjerge og dokumentere det ved at tage et billede på toppen, hvor minimum ni personer er på billedet (en mand til at tage billedet). Billedet skal uploades til BestigBjerges facebook-gruppe. Som kommentar til billedet skal det noteres hvilket bjerg i har besteget.

Facebook: www.facebook.com/BestigBjerge

Bestiger I et bjerg deltager i i konkurrencen om 10 stjerneskud på et spisested i nærheden af det bjerg i har besteget. Præmien vil være i form af et gavekort til en værdi på DKK 1600,- Vinder i ikke hovedpræmien er det også muligt at vinde ekstra-præmier på enten ti BestigBjerge halstørklæder eller Roger Pihls nye bog Danmarks Bjerge.

I er naturligvis også velkomne til at bestige mere end ét bjerg, og dermed forbedre jeres vinderchancer.

Har I ikke adgang til Facebook, er I ikke forhindret i at deltage. I har mulighed for at sende billedet til info@visitskanderborg.com. Vi uploader herefter billedet for jer. I dette tilfælde skal I notere navn, navnet på bjerget og den mailadresse I gerne vil kontaktes på, hvis i bliver udtrukket som de heldige vindere.

Konkurrencen løber fra 10. september - 20. oktober. Vinderne udtrækkes 21. oktober og får direkte besked.